Wednesday, May 02, 2012

Saya sangat sibuk..

Assalam all my friend,

Lately saya sangat busy dan kelam kabut dengan banyak benda dan perkara yang perlu saya siapkan dalam masa terdekat. Masa sangat2 suntuk. Proposal Research Paper perlu saya hantar sepatutnya akhir Apr tetapi telah diberi kelulusan untuk delay oleh Dean di Faculty saya - Alhamdulillah. So, kerja saya semakin pantas, mana nak baca jurnal, mana nak download literature review la, etc..bla..bla... Pastu dengan moody kerja yang tidak menentu..adusss...

Tambahan pula saya akan 'terbang jauh' next month - persiapan yang agak suntuk. Harap2 double master saya ni menjadikan saya lebih focus dan kerja kuat..bukan senang kan nak buat double master dalam masa yang sama - beban kerja sama macam orang tgh ambil MPhil...huhu, tak taula makcik..

Agak membebankan jugak tapi kena harungla jugak walaupun saya tahu, akan ada masalah kat tgh2 jalan tu..tapi, demi cita-cita dan semestinya impian saya hanyalah untuk mendapat redha Allah. Nak mengajar anak bangsa saya mengenai ilmu..Semua ilmu Allah..

Ni, nak updated blog pun termengah2..rasa nak delete everything include FB tapi, entahlah..rasanya kalau takde semua social network ni, fikiran saya tak berkembangla..saya tak dapat updated kawan2 punya status..kang jadi katak bawah tempurung pulak..hehehe...Saya nak berfikiran positif saja - harap2 perkara2 ni akan menjadikan saya lebih berdaya saing. Segala apa yang ada dimuka bumi Allah ni perlu dikongsi bersama...
kami bercuti bln dec thn lps...

::F.Y.A.D:: forever and ever humble...

Dugaan PhD di bumi UK

Assalam reader, Sudah 2 tahun 2 bulan saya di bumi UK. Alhamdulillah, banyak dugaan pahit dan manis yang saya tempuhi sepanjang menjala...